Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


min kompis fick stånd när vi badade på natten och badade nackna shit va pin

Fick reda på att han under min kommentar är gay eftersom han går i min klass, men ändå ljuger om sin sexualitet... SHIT VA PIN!

Råkade säga att jag tänkte på en tjej i min klass när jag ruskade tupp, sen fick hon reda på det.

hade sex med en kille, min lillasyster kom in och pekade på spermafläcken i sängen och frågade vad det var.. SHIT VA PIN!

När man runkar i badrummet och sperma flyger på golvet... Shit vad pin att folk ska gå där sen även när jag har torkat bort.

När man gillar någon i de vet du lite mer än man kanske ska, huehuehuehue

Jag råkade stoppa en glasspinne i brallan o så kom emelie healer och åt upp den hahahahahh WTF!!!!

Hade sex med min pojkväns brorsa och sen kom min pojkvän in i rummet mitt i allt och så spruta brorsan honom rakt i fejset...SHITVAPIN!

Badade isvak med en snygg brud, hon ville ha sex direkt efter och drog av mig badbrallorna. Shit va pin.

när det va morgon satt jag och runkade och hade glömt att det va min födelsedag så då kom hela familjen in... Shitvapin!

Skulle ha redovisning framför klassen Fick bonge Shit va pin

När Jag och Min Syster skulle gå på Bio så skulle Film Känn Ingen Sorg och precis i den tiden vi går på salongen kommer jag på att vi hade glömt bio godis #ShitVaPin

har haft en konversation med ett substantiv som inte har några fans = hen har t.o.m en hater-sida på FB, feel free to join

Förra månaden när jag va på bio, då kom en tjej fram till mig och fråga vad jag hade på min t-shirt och jag svara mjölk men de va ju såklart en saggfläck (spermafläck)

Såg att någon tänkte slänga brukar, sprang fram till han och spelade upp Pantamera, nu är han i affären och pantar varje dag!

Hade sex med min flickvän inne i en provhytt, vi blev utslängda...

Jag hitta en använd kondom i mammas o pappas säng shit va pin, de försökte säga att de var ballonger

Skulle åka tåg så jag gick upp på perrongen, var dock 45 minuter tidig, så jag sätter mig och lyssnar på musik. Lyssnar på "den kan inte stå". Sjunger med högt eftersom ingen är där. När låten är slut hör jag hur några pratar, vänster mig om och sär sitter några snygga killar, som garvar som fan. Shit va pin...

Jag och min kompis har badat och vi märker att mina badbyxor syns igenom. Vi går till macken bredvid och jag vill köpa en korv. Tjejen i kassan är sjukt snygg så jag får bånge. (BARA DET E PIN!) - Jag vill ha korv med bröd. En stor korv har du redan! ,säger hon och får mitt ansikte att bli rött! SHIT VA PIN

Hahaha du Mikal som skrev "Låg med TORS syrra och hade djup ångest efteråt. Försökte få goda råd av DJ Hunk men han teg. Insåg då att jag gjort något riktigt pin." Tor har ingen syrra hahahaha shitvapin!!

Visa fler PINS