Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 

Jag var full på min egna fest och tog min mammas dildo och stoppa i den i ett glas sprit och skrek högt "this is real cocktail!" SHIT VA PIN!

jag drog en fet skitkorv hos min kompis idag, men ja glömde att spola...

Skulle smsa flickvännen att vi var ensamma hemme hos mig och kunde ha roligt i mamma och pappas nya vattensäng. Råkade skicka till mamma. ..:(

Vi var med i uppesittarkväll - och SÖÖÖÖÖÖG. Shit va PIN.

Jag skulle på toa och då öppnade oskar. Det var pin.

jag skulle öppna datorn i skolan då var det en porrsida upp :/ shit vad pin

Var på lan med massor polare sen somnade jag och vaknade upp med morgonstånd, tror dom såg.. shit va pin...

Va på fest. Ser en het tjej. stalkar upp hennes facebook på mobilen (cuz I can). Halvtimme senare står jag och snackar med henne och vi ska kolla upp nåt på internet. Inser då att jag glömt stänga ner facebook i mobilen och hon ser då sin egna facebook-profil på min mobilskärm. pin

sitter i kassan på jobbet, så kommer en snygg kille som ska handla, blev helt röd i ansiktet SHIT VA PIN

Låg o sola på jobbet i bh o trosor- vi delade tydligen terass...så de kom tre killar från andra sidan terassen... PIIN

Jag och Johan var ute o festade så kom en assnygg tjej fram till oss och började snacka. På kvällen smsade jag henne och vi träffades och.. hade sex. Dagen efter frågade Johan vad jag tyckte om hans tjej. Jag hade råkat ligga med min bästa kompis tjej, bara för att han inte hade sagt att de var tillsammans. Shit va PIN!

Sökte jobb i Paris och var på intervju och allt. Det gick jättebra och trodde jag skulle få men fick inte... Shit va PIN!

Jag ville visa några coola killar som jag känner lite att jag har bra kontakter på Stureplan i onsdags, lill-Lördag ni vet ;) Så sa jag att jag kunde fixa in dom i ViPPEN så gick vi dit. Så fick vi inte gå in... Så det blev inte bara pin för mig utan även för dom!!! De fick stå där och inte komma in fast de inte ens hade tänkt det först. Det var bara jag som ville GLASSA... PIN!!!

Malin fattade inte att man sa "shit va pin" för att det var en låt.. SHIT VA PIN!!!

En dag när jag kom hem hörde jag i 20 minuter konstant knarrande och knakande från övervåningen. Efter det kom det ner en man från trappen som nynnade "jag låg med din syrra min vän" shit va pin?

Min syrra upptäckte PORR på historiken i dag på datorn... Jag hade sökt på EBONY också... Shit va PIN!

Jag var på Magenta och en tjej hade raggat på mig ett tag. Tillslut så lutar jag mig fram och kysser henne varpå hon ryggar bakåt, ställer sig upp och säger "ursäkta", går iväg, och inte kommer tillbaka. Shit va pin.

Märkte att mitt skosnöre inte var knutet idag när jag gick på plattan, hukade mig ner för att knyta dem och tippade framåt... SHIT VA PIN

Visa fler PINS