Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 

Skulle cykla hem från skolan å så såg jag tre p12or ollade upp för trottoarkanten med sina coola cyklar lite längre bort så tänkte göra samma sak för att va cool bara så lossnade typ gummihandtaget på styret så jag ramla.. så p12orna börja garva som fan så jag låtsades svimma så blev dem typ rädda å cyklade därifrån. SHIT VA PIN!

jag hade använt min fleshlight och efter rengörning så glömde jag den på toa och hon hittade den SHIT va PIN!

Igår kväll när jag var på stan träffade jag mitt ex.... Han jag tidigare hade råkat kissa på... Shit va fucking PIN

kolla in våran dolda kamera riktigt pin! http://www.youtube.com/watch?v=RZQ0cIhLpbQ tack på förhand!

Igår när jag var ute så träffade jag Chris från De Vet Du. Jag var väldigt berusad och åkte hem till mig, och jaa.. vi hade sex. Han hade åkt innan jag vaknade, men några timmar senare fick jag en add ifrån honom på facebook, han hette MARKUS SVENSSON och var inte knappt lik Chris. Shit va PIN!

Drog en Runk, och en Riktigt Redig sådan. Kom i naveln.

Randomkillen som sög snopp i utlandet gjorde polarens kompis på smällen.SHIT VA PIN!

När min kompis skulle färga mitt här var vi ute och vi har häckar överallt typ så jag tog av mig min tröja o gick i bh och när jag kom ut igen i bh när jag varit inne o hämtat min mobil så cykla en äldre kille utanför mitt hus som gick på samma skola som mig förut, först kolla han lite snabbt bara o sen kolla han igen o gav värsta "vafan?!" Blicken. Shit va pin!

Malin fattade inte att man sa "shit va pin" för att det var en låt.. SHIT VA PIN!!!

råkade klicka "gilla" på en porrfilm så det kom upp på facebook...Shit va pin!

Kom till gymmet i dag och skulle bänka. Så såg jag min kompis bakifrån på långt håll och tänkte att jag skulle skoja med honom. Så sprang jag fram bakom honom och tog honom i RÖVEN för att skrämma. Så såg jag att det inte var han!!! Det var en som var aslik bakifrån. Han blev helt chockad och jag trodde jag skulle SPY för det var så pin... Shit va PIN!

Ringde min crush och förklarde min kärlek innan hon ens han säga hej. När mitt fina tal var över säger hennes pojkvän "gulligt" och slänger på luren. PIN ELLER VAD

Sög av min granne nere i tvättstugan igår. Lagom till han skulle spruta kom hyresvärden ner i källaren och kom på oss. Pinsamt värre.

patrik eriksson är tjock, tränar aldrig och äter alltid en hel pizza.

Hade glömt 10-pack använda kondomer som jag skulle kasta när jag gick till affären med tjejen jag hade satt på. 10-packet la jag på golvet framför ytterdörren. När jag och bruden kommer hem är morsan och farsan hemma och frågar varför det ligger ett pack använda kodisar på golvet. SHIT VA PIN.

så jag och min kompis försöker laga mat och det hela slutade med att vi råkade tappa ett lock i kastrullen (eftersom det tydligen inte passade)med nudlar i och att jag brände mitt finger

hahahha asså de va som, i videon du vet i början liksom... asså när han skulle kyssa den där tjejen likson asså hahaha

Det vore jävligt PIN om De Vet Du inte tittar förbi den legendariska förfestlägenheten 110:an bar vid sitt besök i Linköping! Eller hur?

Visa fler PINS