Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 

jag drog en fet skitkorv hos min kompis idag, men ja glömde att spola...

Var på grogg där jag kände typ 4 pers, sen när vi skulle dra spillde jag ut en whisky cola i hallen. Så tog massa papper och torkade upp(MASSA PAPPER) skulle göra mig av med pappret så jag gick till toan och spolade ner skiten. Klart som fan det blev stopp och vatten ända upp till kanten så kom hon som hade groggen som jag inte kände SHIT VA PIN

Morsan kommer in i rummet när man fingrar sig i röven, SHIT VA PIN

Axel skrev "kansk" i stället för "kanske"... SHIT VA PIN!!!

gick i en trappa i stor folkmassa med höga skor, ramlade såklart. älskade ljudet när alla drar in andan och vänder sig om.... shit va pin!

Min familj skulle på mini golf, och priserna var 0-6 år = gratis, och resten kostade. Min brorsa hade fyllt 7, och pappa tänkte lura kassören för att han skulle spela gratis. Så när min farsa sa "Den här killen är 6 år" så började min brorsa argumentera och skrika "NEJ JAG ÄR 7ÅR!" - till slut så fick pappa betala för honom. SHIT VA PIN

Var ensam hemma, trodde jag, och öppnade dörren till köket och ser pappa ta morsan i doggy. Shit va pin.

på skolavslutningen skulle jag o min klass sjunga, jag stod framför en mikrofon, och råkade börja innan alla andra, och sjöng självklart fel, och jävligt falskt+ högt... SHIT VA PIN!

Har hört att ni har med mitt namn i era låtar, började kolla upp er och han där TOR, vad är hans mobilnummer?

Bara så ni vet så är min döööh snygga kompis en KILLE!!!

Jag hade kalas en gång för klassen när jag var liten och gick i ettan i grundskolan. Jag var mobbad så INGEN ville komma på kalaset. Det kom två stycken och vi hade dukat upp med tårta och sånt... Shit va pin!

Okej, hur många gillningar kan denna pin frågan få? GILLA SÅ MYCKET NI KAN :D om ni trycker på ogilla är ni horor som gillar o suga av en manshora. KÖR !

Blev ihop med Amanda i dag å knulla henne den dan shit va pin

Jag lyssnade på MILF och så kom texten när Tor säger : Nej men asså, ni vill ha sex med min mamma .. haha och precis då så kommer min morsa in och hör det.. så kolla hon jättekonstigt på mig.. jag blev röd som en tomat i ansiktet. SHIT VA PIN!

Idag hade jag min första dag på mitt nya jobb. Jag tog med matlåda för att spara lite pengar. När jag la in maten i mikron(gryta med ris) så började de lukta väldigt mycket, min chef kom in och sa "vem fan har skitit på sig!?" dom i lunchrummet kollade på mig och jag blev röd i ansiktet och SVIMMADE... Åkte hem med ambulans sen. Shit va PIN!

I'm sorry to hear it. That's why I give the warning Jesus is a big deal to me and swear words are not. I want eoenyvre to feel welcome here, so out of respect, I let you know where I stand right at the start.

En brud skrev att jag betydde jätte mycket för henne och att hon inte kan sova om jag är arg (Jag var arg just då) 5 minuter efter somnar hon

Var på partaj igår, vaknade med en transa i sängen nu på morgonen... Känner mig våldtagen....

jag är 11 och inte äldre som de andra som skriver SHIT VA PIN!!!!!!!!!!

Visa fler PINS