Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 

Lägger en riktig äggmök i klassrummet när alla mina kompisar är där inne då jag böjer mig fram över bänken för att krama en tjej i klassen. Shit va pin!

Kom på att jag hade Pitbull på min Spotify-lista med housemusik. Jag tycker att han är bra, sjukt värd att ligga etta på topplistan över hela världen med TIMBER tillsammans med KE$HA.

Fan.. squata tungt as to the grass och kom inte upp på sista shit va pin!

Sög av en kille i ett litet skogsparti. Men helt plötsligt drar han upp byxorna. Jag bara vad nu då. Då ser jag en som går förbi. #shitvapin

SHIT va pin det var att SAGA SCOTT var med och fotades av Kungen bingo rimer med er förut! hon är så pin!

That awesome feeling när man sitter och äter med familjen, och det kommer några snygga pojkar på besök, gissa om man sitter med grymt fula kläder och håret som man inte tvättat på hur länge som helst, sen sitter man där och försöker se hur bra ut som helst men man ser ut som något katten skitit ner! SHIT VA PIN

Var i skolcafeterian och snackade med mina vänner plus en killkompis. Anyway så smög hans kompis bakom honom och drog ner hans byxor men råkade få ner hans kallingar också. Jag såg ju hans grej och hans kompis kom nära mig och frågade endast mig om jag såg. Shit va pin!

Kl. är halv 7 och min kompis är redan packad. SHIT VA PIN!

En kille frågade min tjejkompis om hon var vän med en idiot. Hennes svar blev: Asså jag är ihop med honom. Det blev pinsam stämning ShitVaPin!!!!!

Jävlar jag hitta ett film på min brorsa & jag tycker att han kanske kan behöva lite likes! ;););) SHIT VA PIN! http://www.youtube.com/watch?v=-EjNeKHT0og

Min kompis Mikkel skulle skriva en pin på denna sidan men han trodde den hette fanvapin.se så han hitta inte fram.. SHIT VA PIN!!!!

Jag skrev Högskoleprovet igår, hade precis tryckt en förgiftad kebabrulle. Det var ju såklart OLAGLIGT att lämna salen, så det var bara att knipa igen ASSHOLET och härda. Alla tittade på mig och trodde att jag skulle kollapsa PGA Stress av prov.

Bet i telefonen så den gick sönder när jag missade bussen.......Shit va pin

var ensam hemma, och gick in för att duscha glömde dock handduken. fick springa naken shit va pin!

Såg att någon tänkte slänga brukar, sprang fram till han och spelade upp Pantamera, nu är han i affären och pantar varje dag!

Visa fler PINS