Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 

Spela fotboll en dag och hamna i närkamp med en kille från motståndarlaget. Mitt i all hets så får jag tag i hans bollar och han börjar direkt kolla på mig som om jag va bög. Shit va pin...

Jag cyklade förbi en full busskur med massor av elever från gymansiet i vintras, såg dock inte isfläcken som va framför så ramlade av cykel och hamnade på en kille och slog i huvudet i en järnstople, snacka om att bli uttittad, shit va pin!!

Står ute på 12-slaget med ens kompisar då en massa andra oinbjudna kommer, tror att de är ens bästa vän som står bredvid så greppar tag om dens arm och viskar "vart fan kom alla dom här ifrån, dom var ju inte ens snygga" hon vänder sig om och de är någon man aldrig sett förut som kommit med det här gänget, hon kollar på mig konstigt och går därifrån. SHIT VA PIN

Är hos kompis går på toa och pruttar skit högt... Shitvapin

Vit t-shirt i ett vattenkrig i skolan...

Fan.. Jag va påväg hem och hade hörlurarna på. Utan att tänka mig för la ja av några jävla mökar som hördes trotts att ja hade hög musik i lurarna. Sekunden efter sista möken joggar min snygga grannes pappa förbi och kollar bak på mig med höjda ögonbryn. Hoppas han inte berättar för henne... Shit Va Pin!

Var i skolcafeterian och snackade med mina vänner plus en killkompis. Anyway så smög hans kompis bakom honom och drog ner hans byxor men råkade få ner hans kallingar också. Jag såg ju hans grej och hans kompis kom nära mig och frågade endast mig om jag såg. Shit va pin!

Kan inte alla "lika" varandras pins, det är alltid kul med många likes.

Hade en sommarflört med världens snyggaste kille, som är son till min farsas bästa barndomskompis. Han är 19, jag var 14, vi strula och jag blev jävligt förälskad. Så kär att jag baxa hans kalsonger och la de under kudden innan han åkte hem till Norge igen. Dan efter hitta min pappa hans kalsonger under min kudde... SHIT VA PIN!

Blev nedslagen av min mor för jag tog för många pepparkakor i julas :(

råkade haffa en asiat, polare hittade henne på fejjan – planerar självmord

När ja drog en handtralla på toa och en tjej kom in och fråga om hon fick va med SHIT VAD PIN

Tja tja idag runka jag skiten ur migsjälv så spruta jag.. GUESS WHAT? Precis då kom e dagisklass och spruta en unge i trynet.. SHIT VA PIN

Satt och runkade med hörlurar en morgon, farmor kom in utan att jag märkte och såg mig och började suga av mig, sen kom pin tjej och såg, hade bjudit in hem henne för lite romantiskt sex, dagen efter dumpade hon mig, SHIT VA PIN!

Asså fiskgrattäng och morrötter och tripple cheese men gamla disktrasor... alt det här är metaforer för kladdkaka DET VET DU!!!!!!

Blev otroligt jävla full på krogen i helgen, träffar då på min polares lillasyster. För att göra en lång historia kort så låg jag men hans syrra. Men det värsta var att jag var så full att jag råkade trycka in den i 2an på henne av misstag och nu vill hon inte prata med mig #jagfickbajspåsnoppen SHIT VA PIN!

Visa fler PINS