Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 

Jag var hemma hos min flickvän för kanske en månad sedan. Det var bara vi två hemma så vi började smeka varandra och allt förvandlades till sex. Samtidigt som vi håller på så märker ingen av oss att hennes far kommer hem, och helt plötsligt så öppnas dörren. Vi ligger utan täcke så allt syns... Efter de så var det bestämt att jag skulle äta middag där... SHIT VA PIN!!

Jag kissade ner mej och fes skithögt inför min kille föratt han kittlade mej jättemycket..... han skratta bara ohc tyckte det va kul :( Sen fick ja cyckla hem i blöta jeans.....SHIT VA PIN!!!!

Var på en poolfest. Drack mycket champagne. Hade askul med två jättesnygga tjejer. Blev full. Spydde 2 ggr på toan. Lämnade INTE festen. Satte mig i poolen igen. Blev utskrattad dagen efter. BTW: är 29 år!!! SHITVAPIN!

sitter i kassan på jobbet, så kommer en snygg kille som ska handla, blev helt röd i ansiktet SHIT VA PIN

Bodde på Lidingö när jag var liten, men flyttade där ifrån. Shit va pin!

hade hällt upp kaffe och skulle hälla i mjölk,hällde i för mycket så det rann över. sen när jag skulle gå och sätta mig så spliller jag igen... SHITVAPIN!

Låg och runkade i mitt rum denna morgon eftersom mina bröder och min mamma gått till tandläkaren. När jag kom så gick jag in på toa och sprutade. Sen gick jag in på mitt rum igen och kollade datorn i tystheten, då hör jag ett tyst ljud från neder våningen. Jag går och kollar. Japp, det är min kära mamma som ligger och kollar nyheterna i sin säng. Hon har alltså hört mig runka...

kolla in våran dolda kamera riktigt pin! http://www.youtube.com/watch?v=RZQ0cIhLpbQ tack på förhand!

Sitter o snackar skype med en polare, "Det ringer på hans telefon" Han sitter o snackar tjockt mycket bull, för o verka tuff. Shit va PIN!

Blev ihop med Amanda i dag å knulla henne den dan shit va pin

Skulle gasa på min kompis moppe, gasar in den i en altanvägg/staket. Och den pajar.. #fanvapin

När min kompis skulle färga mitt här var vi ute och vi har häckar överallt typ så jag tog av mig min tröja o gick i bh och när jag kom ut igen i bh när jag varit inne o hämtat min mobil så cykla en äldre kille utanför mitt hus som gick på samma skola som mig förut, först kolla han lite snabbt bara o sen kolla han igen o gav värsta "vafan?!" Blicken. Shit va pin!

Drog på fekke med polare i helgen. Började hångla med en tjej efter en lång tid. Efter en stund höll jag bära henne mot väggen men föll bak med henne... shiiit.

Får inte upp den när det behövs.. Shit va PIN!

satt och kollade in en tjej i skolan som har dom fetaste lökarna någonsin, hon såg att jag glodde och frågade mig "vad kollar du på?" med irriterad röst, och jag ba: uhhhm... VAH? Det värsta med det hela är att när det här hände så satt min flickvän bredvid och hörde allt. SHIT VA PIIIIN HOMEBOOOOOII

Folk från landet som skriver "Stockholm i mitt hjärta" Piiiin!

När man pratar med sin pojkvän i telefon och han helt plötligt börjar prata om ditt ex.. Shit va pin!

Skulle sätta en tjej på en fest, då låste någon upp dörren och alla sprang in

Visa fler PINS