Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 

Skulle gå igenom metalldetektorporten på en flygplats så pep det för jag hade glömt att ta av mig skärpet. så drog jag upp tröjan för att ta av det så hängde det ut fett mycket pubishår från kallingarna... Shit va PIN!

hahaha aldrig förstått att #shitvapin betyde shit va pin utan jag har gått runt och trott att det betydde shit vapin alltså nått med vapen #pinmodeon #jagärenblåstmaddafakka

Jag kollade på årets skolfoto (det enskilda) och märker att jag har PEPPAR mellan TÄNDERNA!! Kan också tillägga att jag hade den som PROFILBILD på FACEBOOK! PIIIIN

Min lillebrors sms till mig efter att ha träffat DeVetDuJohan på tåget "JÄVLAR JAG VÅGADE JAG SA DE ÄR VÄLL DU SOM ÄR MED I DE VET DU OCH DÅ SA HAN AA DET STÄMMER OCH DÅ SA JAG AA JAG GILLAR ERA LÅTAR SAMTIDIGT SOM JAG GICK IN I EN SOPTUNNA OCH DÅ SKRATTADE HAN OCH SA TACK SÅ MYCKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !" haha SHIT VA PIN

När jag var mindre så hadde jag en liten studsmatta, och en granne som jag brukade vara med. Vi brukade ta bort ett ben på studsmattan så att vi ramlade ner och försökte ta oss upp, och en gång gjorde jag det med min granne, min grannes lillasyster och min lillebror, då ramlade jag och min granne samtidigt och då skulle jag ta tag i henne (grannen) och då råkar jag såklar ta henne på

Råkade dra ett hitlerskämt mitt framför två tyskar i 70 års åldern. Shit va pin.

När jag och en tjej skulle ha sex(onenightstand) skulle jag vara sexig och spotta på klitoris innan jag började utföra oralsex, men det blev strimlad loska så hon fick över hela kroppen och tyckte det var asäckligt så det blev ingenting... Shit va PIN!

kollade på min brorsas flickväns ex instagram, kollade på alla hans bilder, (känner inte) och råkade gilla SISTA bilden. (shit va piiiiin).

Igår när jag var ute så träffade jag Chris från De Vet Du. Jag var väldigt berusad och åkte hem till mig, och jaa.. vi hade sex. Han hade åkt innan jag vaknade, men några timmar senare fick jag en add ifrån honom på facebook, han hette MARKUS SVENSSON och var inte knappt lik Chris. Shit va PIN!

Skulle gå upp för en backe upp till vårat hus med soptunnan.. Hade på en låt på mobilen och så kom grannen.. Precis då sjöng dem: I fuck her in the back.. Shit va PIN!

skickade några bilder på min penis till en brud som jag var på g med något år tbx, detta kom ut och några veckor sen west cost festivalen satt vi och för fest med några brudar inklusive denna bruden. Polare till mig tyckte de var jätte roligt att ta upp detta när vi satt ca 10 pers runt bordet, hon blev generad och jag skämdes ... shit va pin

frågade en snygg brud om hon hade cigg, hon ger mig en. sen när vi pratar tar jag upp mitt eget paket utan att tänka på det. shitvapin att va äcklig

Var på fest igår och strulade med en skit het tjej, sen frågade jag om hon ville runka av mig hon ba: Hur gör man det?.. Shit va pin!

är inne på shitvapin.com och lyssnar på en en låt men inte shit va pin. #SHITVAPIN

Idag när jag var på stranden när det var knök fullt med folk så badade jag o mina polare, och ni vet när man får in vatten i näsan o sen åker det ut, då kan de följa med snor. så gick jag runt i 30min utan att märka det tills jag gick på toa och fick se det i ansiktet, SHIT VA PIN!

Jag skrev Högskoleprovet igår, hade precis tryckt en förgiftad kebabrulle. Det var ju såklart OLAGLIGT att lämna salen, så det var bara att knipa igen ASSHOLET och härda. Alla tittade på mig och trodde att jag skulle kollapsa PGA Stress av prov.

Jag är en av killarna i devetdu. SHIT VA PIN

När man sitter och har gaming kväll och plötsligt lägger någon en ward i secret shop, shit va pin

torrjuckade mot ett bord för att vara rolig i skolan, helt plötsligt slutade dem skratta och jag tittade bakåt och där stod min lärare och skakade på huvudet. Shit va PIN!

Visa fler PINS